April 2024

Nieuwe functies voor CIRKLO voor zowel het lokaal bestuur, de handelaars als de consument. Deze nieuwigheden zijn BESCHIKBAAR vanaf april 2024.

✨ NIEUW! ACTIVEER DE CADEAUKAART AAN DE BALIE

Je maakt hierbij gebruik van de cadeaukaarten die je bij ons kan aankopen onder de vorm van een Cirklo Giftbox. De Cirklo Giftbox bestaat uit verschillende thema’s zoals “Gefeliciteerd”, “Hoera een baby”, “Veel geluk samen” en “Fijne feestdagen”. Een ander thema🥂 ? Dat kan natuurlijk ook!

✨ HANDELAARS DE-ACTIVEREN EN VERWIJDEREN

We hebben goed nieuws! Het de-activeren of verwijderen van een handelaar kan vanaf heden in eigen beheer gebeuren via het dashboard dat je gewoon bent om te gebruiken voor het whitelisten van handelaars.

We voegden hiervoor 3 extra tabbladen toe aan het dashboard waarbij er onderscheid wordt gemaakt tussen verzoeken om deel te nemen, actieve handelaars die nu reeds cadeaubonnen aanvaarden, handelaars die jullie hebben afgewezen en verwijderde handelaars. De verwijderde handelaars blijven nog voor een beperkte tijd beschikbaar voor activatie maar zullen na verloop van tijd volledig gearchiveerd worden.

Last updated