April 2022

De eerste updates van Q2. Enkele nieuwe features voor de MyWaste App en Dashboard. Geniet van deze release note! Changes & updates live op 03/05/2022

✨AFVALKALENDER OPLADEN VIA HET MYWASTE DASHBOARD 🗓

Alles wordt slimmer, zelfs de afvalcontainers! De nood aan meer inzicht neemt bijgevolg toe. Daarom ontwikkelden wij voor de afvalintercommunales een nieuwe app die jouw persoonlijk afvalverbruik nog duidelijker maakt: MY WASTE.

Dankzij deze app heb je alle handige afvalinfo voortaan altijd op zak. Met één klik weet je meteen wanneer de volgende afvalophaling gepland staat, maar ook hoeveel je restafval woog bij je laatste aanbieding.

Sinds kort kunnen administrators van de app de afvalkalender eigenhandig opladen via hun dashboard.

✨PUSHNOTIFICATIES VERVROEGEN VOOR OPHALING  🔔

Jouw afval steeds op tijd buiten dankzij de MY WASTE ophaalkalender met push-meldingen.

De afvalkalender in MY WASTE is altijd up-to-date en wie wil, krijgt in de vroege avond voor de inzameling een herinnering op zijn smartphone. Ook wanneer de afvalbeheerder door omstandigheden niet kan uitrijden of het containerpark onverwachts gesloten is, verneem je het als eerste via notificaties in de MY WASTE app.

✨APP INFO BESCHIKBAAR VANUIT MYWASTE APP ℹ️

Goed om weten! Om de app versie op te vragen kan je vanaf nu in de MY WASTE app de app informatie opvragen onder "Hulp nodig". Dit kan handig zijn voor onze servicedesk.

Last updated